چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟
-
غربیها با سه کلیدواژهی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره میکردند. شرقیها با دو کلیدواژهی مبارزهی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری. امام پنج کلیدواژهی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.
-
اصل «امامتمحوری» مهمترین کلیدواژه بود. سیستم امت-امامت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصهی سیاست احیا شد.
-
ده سال هر کاری کردیم، یک رسانهی غربی پیدا شود که بگوید «امام خمینی»، نشد! همه میگفتند «آیتالله خمینی».
شماره 6 جلسه 74 (حکمت ناب شیعی ) سیروسلوک استاد علوی
عرفان مقربین عنوانی است که برای معرفی نابترین معارف و برترین شیوه سیر و سلوک معنوی توسط استاد علوی بکار برده می شود .
آماده هرگونه مباحثه در این موضوع داریم
آماده پاسخگو به سئوالات شما درسایت آقداش آنلاین هستیم لطفا سئوالات را درموضوع خود ( لینک خبری ) مطرح کنید .
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بِسْمِ اللَّه الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
الحمدلله رب العالمین و صلي الله علي محمد واله الطاهرين سیما بقیهالله فی السماوات و الارضین
علت وجود عید فطر
بزرگترین و بالاترین فاتح بزرگ ماه مبارک رمضان (امیرالمؤمنین علی(ع)) فرموده است که: (فِی بَعْضِ الْأَعْیَادِ إِنَّمَا هُوَ عِیدٌلِمَنْ قَبِلَ اللَّهُ صِیَامَهُ وَ شَکَرَ قِیَامَهُ...)«عید مال کسی است که خداوند روزه اش را پذیرفته باشد و از عبادتش خشنود باشد...»
در آیات 14 و 15 سوره اعلی آمده : ﴿قَدْ أَفْلَحَ مَنتَزَكَّى¯وَذَكَرَ اسْمَ رَبِّهِ فَصَلَّى﴾،( رستگار آن كس كه خود را پاك گردانيد¯و نام پروردگارش را ياد كرد و نماز گزارد.)
در آیه 14 میفرماید:
«والا پیامدار محمد(ص)» با صدای فرهاد مهراد
«الملك يبقي مع الكفر
ولا يبقي مع الظلم»
والا پيام دار محمد
گفتي كه يك ديار هرگز به ظلم و جور نمي ماند
بر پا و استوار هرگز! هرگز!
والا پيام دار محمد
چرا و چه کسانی امتحان می شوند؟
من بهتر میدانم كه چه چیز بنده مرا اصلاح میكند، پس باید كه بر بلای من صبور باشد و از نعمت هایم سپاسگزار و از حكم من خشنود تا او را در شمار بندگان صدیق خود بنویسم.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز؛ وجود حوادث سخت گاه در زندگی انسان ها ( از پیامبران بزرگ خدا گرفته تا افراد عادی ) ضرورت است؛ ضرورت امتحان و آزمایش و شکوفا شدن استعداد های نهفته و سرانجام تکامل وجود انسان. از این جهت، پیامبران بر همه افراد در مواجه شدن با سختیها اولویت دارند.
شرایط آزمایش شونده
1. طاقت و توان
«ولنتاین» افسانهای برای فروپاشی اخلاق جامعه
آنچه پشت پرده «ولنتاین» را این روزها بیشتر نمایان میکند، تلاش و تبلیغات برای از هم پاشیدن بنیان خانوادهها، جلوگیری از ازدواج و ترویج دوستیابی و دوستگزینی به جای انتخاب همسر و تشکیل خانواده است.
"ولنتاین" در واقع یک مناسبت غربی و فرهنگ وارداتی است که چند سالی است میان جوانان باب شده و همه ساله در روز 25 بهمن مطابق با 14 فوریه همراه با آداب و رسوم به خصوصی برگزار می شود. جشنی همراه با هدیه دادن و دوستی و عشق ورزیدن به نامحرم و جنس مخالف که در واقع فرصتی است تا دوستی های خیابانی از سوی متولیان ابتذال، هویتی پوشالی یابد.
اینکه این روز چه تاریخچه ای دارد و بر اساس چه رویدادی گرامی داشته می شود، نکته ای است که همچنان نه منابع مبدع این طرح و نه پیروانشان اطلاعات موثقی برای پایه و اساس آن ندارند و تنها قصه ای ساختگی و تایید نشده، محملی برای گرامیداشت این روز عنوان شده و جالب اینجاست که بسیاری از جوانان وطنی بدون اطلاع از ریشه این افسانه ساختگی، پیرو این فرهنگ وارداتی شده اند که این گونه قصه سازی شده است:
مرد قوی هیکل ، در چوب بری استخدام شد و تصمیم گرفت خوب کار کند .
روز اول 18 درخت برید . رئیسش به او تبریک گفت و او را به ادامه کار تشویق کرد . روز بعد با انگیزه بیشتری کار کرد ، ولی 15 درخت برید .
روز سوم بیشتر کار کرد ، اما فقط 10 درخت برید . به نظرش آمد که ضعیف شده است . نزدیکش رفت و...
تاجری پسرش را برای آموختن «راز خوشبختی» نزد خردمندی فرستاد. پسر جوان چهل روز تمام در صحرا راه رفت تا اینکه سرانجام به قصری زیبا بر فراز قله کوهی رسید. مرد خردمندی که او در جستجویش بود آنجا زندگی میکرد.
به جای اینکه با یک مرد مقدس روبه رو شود وارد تالاری شد که جنب و جوش بسیاری در آن به چشم میخورد، فروشندگان وارد و خارج میشدند، مردم در گوشهای گفتگو میکردند، ارکستر کوچکی موسیقی لطیفی مینواخت و روی یک میز انواع و اقسام خوراکیها لذیذ چیده شده بود. خردمند با این و آن در گفتگو بود و جوان ناچار شد دو ساعت صبر کند تا نوبتش فرا رسد.
خردمند با دقت به سخنان مرد جوان که دلیل ملاقاتش را توضیح میداد گوش کرد اما به او گفت که فعلأ وقت ندارد که «راز خوشبختی» را برایش فاش کند. پس به او پیشنهاد کرد که گردشی در قصر بکند و حدود دو ساعت دیگر به نزد او بازگردد.
مرد خردمند اضافه کرد:
مردی در هنگام رانندگی، درست جلوی حیاط یک تیمارستان پنچر شد و مجبورشد همانجا به تعویض لاستیک بپردازد
هنگامی که سرگرم این کار بود، ماشین دیگری به سرعت ازروی مهره های چرخ که در کنار ماشین بودند گذشت و آنها را به درون جوی آب انداخت و آب مهره ها را برد
مرد حیران مانده بود که چکار کند. تصمیم گرفت که ماشینش را همانجارها کند و برای خرید مهره چرخ برود
در این حین، یکی از دیوانه ها که از پشت نرده های حیاط تیمارستان نظاره گر این ماجرا بود، او را صدا زد و گفت:
چرا امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم؟/4.چون
چرا امر به معروف و نهی از منکر نمی کنیم؟/4.چون می ترسیم
حضرت علی علیه السلام می فرمایند : امر به معروف و نهی از منکر نه مرگی را نزدیک و نه روزی کسی را کاهش می دهد.
چون می ترسیم
یکی از القائات شیطان در مسیر انجام فرایض الهی ایجاد ترس می باشد. ترس از درگیری و آسیب جسمی، ترس از آبروریزی، ترس از ضرر مالی، ترس از سرزنش ها و نیش زبان ها، ترس به خاطر از دست دادن موقعیت و ... همه از نمونه هایی از ترس می باشند که باعث می شود افراد نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر بی توجهی نمایند و حال آنکه اگر همه به وظیفه خود عمل نمایند دیگر جایی برای هیچ یک از این ترس ها باقی نخواهد ماند.
عوامل ترس از امر به معروف و نهی ازمنکر:
1- ترس از لطمه اجتماعی :